Devops Engineer – ICA Continuous Delivery Center

Stockholm

Devops Engineer – ICA Continuous Delivery Center

Vi söker en Devops Engineer till vårt team som jobbar med att förenkla och förbättra livet för ICAs utvecklingsteam med den bästa verktygslådan, DevOps Toolchain. Vi söker dig som har bakgrund liknande systemingenjör och brinner för infrastruktur oavsett om den ligger på server eller i molnet. 


Rollen

ICA är redo att skala upp DevOps i organisationen och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som brinner för att göra varje dag lite enklare för våra utvecklingsteam, genom att tillhandahålla en toolchain i världsklass och med stort engagemang ta på dig DevOps ambassadörsmanteln varje dag. Vi är under utveckling så din inställning till att lära, utvecklas, dela och bidra till utveckling blir avgörande.

Du kommer att coacha kollegor inom bland annat utveckling, vara med i kravdialoger, hitta och dela lösningar som fungerar, göra äldre komplexa lösningar enkla, automatisera, bidra i utveckling, test, release och förvaltning.

Vår DevOps toolchain för koncernens utvecklingsteam innehåller för tillfället bla: Gitlab, Jenkins, Nexus, Sonarqube, Ansible Tower, Grafana och ELK. Ambitionen är ständig utveckling och modernisering med hänsyn till både legacy och nytta. Varje vecka består av stand-ups, demos, hantera ärenden, detektivarbete, kodning, tvärfunktionella samarbeten och genom lagarbete hitta de bästa lösningarna.


Din bakgrund

Vi söker erfarna systemutvecklare eller utvecklare med goda kunskaper inom infrastruktur och DevOps arbetssätt. Du bör vara bekant med någon plattform för att hantera containerized applications, tex Kubernetes, Docker. Svenska är ett absolut krav för att kunna leda kvalificerade dialoger i arbetet men du ska även kunna föra dialogen på engelska.


Ansökan

Vi gör löpande urval, ansök dock senast 2020-05-08. Frågor om tjänsten kontakta gärna Carolin Råd Juvas 07222 00 399, frågor om rekryteringsprocessen kontakta Markus Koppari 010-422831


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringen.